Национална лозаро - винарска камара

nvlk

САЛОН НА ВИНОТО 2017

8 – 11 ноември в Интер Експо Център в София

и напитки от грозде и вино от България и света

Специално подбрани колекции от най-добрите вина    

 

            За 16-и пореден път Интер Експо Център заедно с Националната лозаро-винарска камара ще посрещнат професионалисти и любители на ежегодното изложение „Салон на виното“, което ще се проведе от 8 – 11 ноември в Интер Експо Център в София.

            На Българския национален  щанд свои продукти ще представят водещи родни винопроизводители като „Винзавод“ АД – Асеновград; „ЛВК – Винпром“ – Търговище; Винпром Русе, Винарна Страцин, Виа Верде, Винарна Славовица и др.

            Винопроизводители от Южна Африка, Франция, Аржентина, Италия, Испания, Македония и др. ще изложат новите си продукти. Посетителите ще имат възможността да дегустират най-доброто от тези страни, което се предлага на българския винен пазар.

            С богатството на колекциите и многобройните предложения „Салон на виното 2017“ ще даде възможност както за дегустации, така и за реализиране на директни бизнес контакти между производители, от една страна, и търговци, дистрибутори, ресторантьори и хотелиери, от друга страна.

            Паралелно със „Салон на виното 2017“ в шестте зали на Интер Експо Център ще се провеждат и международните изложения в хранително-вкусовия и хорека сектори  – „Месомания“, „Светът на млякото“, „Булпек“, „Интерфуд & Дринк“ и „Сихре“. През тази година в изложенията ще се включат повече от 450 участници от цял свят.  БИО ЗОНА и ЗОНА ДИЕТА & ФИТНЕС за храни и напитки за здравословно хранене и спортен режим ще привлекат вниманието на посетителите.

Допълнителна информация за изложението ще откриете на: http://food-exhibitions.bg

Списания

ЧЗВ

faq