Национална лозаро - винарска камара

nvlk

ВИНАРИЯ 2017

vinaria2017

ХХV Международна изложба за лозарство и винарство

Международната изложба за лозарство и винарство  ВИНАРИЯ се утвърди като най-престижното изложение на бранша в Югоизточна Европа. Показва иновации от цялата верига на винената индустрия – от засаждането и отглеждането на лозята през преработката на гроздето във винарските изби до атрактивното предлагане на продуктите.

Организатор:  Международен панаир Пловдив под егидата на Министерство на земеделието и храните на Република България

Основен партньор: Националната лозаро-винарска камара

Изложбата е част от ЕДИНСТВЕНИЯ НА БАЛКАНИТЕ МЕГАФОРУМ ЗА АГРОБИЗНЕС, ХРАНИ, ВИНО И ТУРИЗЪМ. Той привлича вниманието на деловите среди, защото предоставя по-добри маркетингови възможности на изложителите и посетителите.

Уникалнeн ГРАД НА ВИНОТО –  арена на изисканите напитки и храни.  Иновативната  изложбена форма създава обща сцена  за презентиране на  винарски изби, производители и търговци на хранителни продукти и подправки, деликатеси, гурме специалитети. Магията на виното и кулинарията разкриват своето очарование в атрактивна среда и завладяваща атмосфера, които привличат хиляди посетители.

СЪПЪТСТВАЩАТА ПРОГРАМА включва делови прояви, майсторски класове и презентации на вина, както и арт събития и конкурси, между които най-значимото е Международният конкурс за вина, ракии, винено бренди и спиртни напитки за призовете ЗЛАТЕН РИТОН и ЗЛАТНА ФИАЛА, за златни, сребърни и бронзови медали.

Контакти: rada.videnova@bulgarianwiens.org

Списания

ЧЗВ

faq