Национална лозаро - винарска камара

nvlk

ІV Бургаски фестивал на виното

Над 300 марки качествени вина очакват посетителите на ІV Бургаски фестивал на виното. Освен българските, бургаската публика ще има възможността да дегустира и продукти от Италия, Испания и Франция.

            От 28 до 30 юли експоцентър „Флора“ в Бургас отново ще събере професионалисти, ценители и любители на най-значимото за региона винарско събитие. Носителите на престижни награди от световни конкурси ще представят пред жителите и гостите на града отбрани продукти.

За първи път на Фестивала

·         дегустация на първото синьо антивино в света

·         спиртни напитки от Сърбия

            Летният фестивал ще продължи традицията от миналата година с дегустация на оранжево вино. Цветната гама от вина ще бъде допълнена от качествени  бели, червени и розета. Всички те ще могат да се дегустират и закупят на цени на производител от мястото на събитието.

            Посетителите ще могат да се насладят на неповторимия вкус на италиански шоколад от Торино, а така също да отпият и глътка ароматно кафе, създадено от четири поколения италиански пекари на кафе от 1909 г.

            Коктейли на винена основа ще предложи специално създаденият за събитието Wine Craft Bar. Още много и разнообразни изненади и винени предизвикателства ще открият посетителите и тази година от 28 до 30 юли в изложбен център „Флора“ в Бургас.

            Очакваме ви на най-голямото винено събитие за Южното Черноморие!

            ІV Бургаски фестивал на виното се организира от Националната лозаро-винарска камара и „Експо тим“ ООД със съдействието на община Бургас.

Списания

ЧЗВ

faq